Fogászat

Címoldal Smile design

Smile design

Smylist Professional mosolytervezés

A Smylist Professional mosolytervezés során mind a fogorvosteam, mind a fogtechnikus, mind pedig a páciens számára előrevetíthető a várható eredmény, azaz a fogorvosi-fogtechnikai beavatkozás hatása az arcon.

A tervezés lehetősége új jövőképet teremt. A fogak helyreállítása során követendők az arc-, mosoly-, fog- és ínyesztétikai szabályok. Olyan előre megtervezett munkákat adhatunk át, melyek egyedileg alkalmazkodnak a páciens arckarakteréhez.

A „mosolytipológia” és a smile design alapelveire épülő Smylist Professional mosolytervező szoftver segítségével gyorsan, könnyen, egyértelműen meghatározható a páciens jelenlegi mosolytípusa ill. megtervezhető az elképzelt új, harmonikusabb mosoly. Felvázolható az összes lehetőség, így egyértelmű rendszer szerint megrendelhető a fogtechnikustól az elvárt munka.

A páciensről készült digitális arcfotóba több mint 60 ezer mosolykonfiguráció illeszthető be, és jeleníthető meg a páciens szájában. A módszer nagy előnye, hogy számítógépen megjelenített ill. kinyomtatott képeket a pácienssel együtt elemezhetjük bevonva ezzel a pácienst a saját mosolya tervezésébe.

szechenyi2020