Fogászat

Címoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöljük az Augusztin Medical Kft. weboldalán!

Fogászat Kecskeméten

Az alábbiakban megismertetjük rendelőnkkel, ahol magas színvonalú, betegközpontú fogászati és kardiológiai ellátást nyújtunk, kellemes,nyugodt környezetben. Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott oldalunkra, reméljük választ talál kérdéseire és hamarosan pácienseink között üdvözölhetjük.

Az egészséges fogazat és íny az általános egészség része, a szép mosoly a kapcsolatteremtés fontos eszköze. Mi segítünk önnek, hogy elképzelései valóra váljanak, egészségesebb, magabiztosabb legyen. A rendszeres kontroll vizsgálatokkal az elért eredmény megtartását támogatjuk.

Rendelőnk Kecskeméten, a belvárosához közel, kertvárosi környezetben, könnyen megközelíthető helyen található, ahol a parkolás biztosított. A magas szakmai színvonalat munkatársaink folyamatos elméleti és gyakorlati képzésével biztosítjuk. A korszerűen felszerelt, két székes rendelőnkben a gépeink, eszközeink, valamint az általunk használt anyagok és eljárások minősítettek, megfelelnek az európai és az amerikai szakmai előírásoknak és biztonsági szabványoknak. Rendelőnkben szigorú higiéniai szabályokat követve dolgozunk. E-mail-ben elküldött panoráma röntgen, valamint a panaszok és elvárások rövid leírása alapján lehetőség van előzetes, tájékoztató kezelési terv készítésére.

Időpont egyeztetés után kezeléseink kettő-tizenkettő nap alatt elvégezhetők, ha nem kell sebgyógyulásra számítani.

A „smile design” számítógépes program segítségével a páciens arcának, egyéniségének jellegzetességeit figyelembe véve tudjuk megtervezni a fogak méretét, színét, egymáshoz való viszonyát, hogy a legkedvezőbb arcformát tudjuk kialakítani. A program lehetőséget nyújt a kezelések előtt, úgynevezett „látványterv” készítésére.

szechenyi2020